PORTRÄTTFOTOGRAFERING


Är det något jag älskar så är det att fånga ögonblick och människor på bild. Att frysa tiden. Det är något speciellt att lyckas fånga den där känslan och förmedla den genom bilden. Jag föredrar att fotografera ute med naturen som rekvisita och i det naturliga ljuset men självfallet anpassar jag mig efter dina önskemål. Önskar du porträtt i inomhusmiljö så löser vi det. Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig.

PRISER:

I fotograferingen ingår:


60 minuters fotografering.


10 högupplösta bilder.


Konsultation innan fotograferingen.


1.250 kr (ink. moms)Köpa till bilder:


Enstaka bild: 220 kr/bild.


Köp av minst 5 bilder: 190 kr/bild.


Köp av minst 10 bilder: 150 kr/bild.


Köp av minst 20 bilder: 100 kr/bild.

VANLIGA FRÅGOR

VAR FOTOGRAFERAR VI?

Vi väljer en plats som passar er bäst, jag anpassar mig efter era önskemål. Vill ni att vi ses utomhus träffas vi på en plats vi kommit fram till tillsammans. Vill ni hellre fotograferas inomhus kan jag komma hem till er och skapa minnen i er hemmiljö. 

DÅLIGT VÄDER?

Inga problem - då bokar vi självklart om. Det viktigaste för mig är att ni får bilder ni blir nöjda med.

KLÄDSEL

Välj kläder ni känner er bekväma i! Ett tips är att välja kläder i samma färgskala, blåa jeans och en ljusare överdel går alltid hem och gör sig väldigt bra på bild. Men som sagt: det viktigaste är att det är kläder ni trivs i.

MARKNADSFÖRING

Jag blir mycket glad och tacksam om jag får använda era bilder på min hemsida och sociala medier.

BILDLEVERANS

Bilderna levereras i ett digitalt bildgalleri där ni

kan välja och ladda ner högupplösta bilder för fri användning. Galleriet ligger kvar i 1 månad innan det plockas bort. Bilderna kan även levereras på ett usb-minne. Skulle ni vilja beställa fler bilder sparar jag dom hos mig i 1 år.

Copyright © Carina Henriksson 2020