OM MIG

CARINA

EN VÄRMLÄNNING BOSATT I DALARNA


Jag bor med min familj i Borlänge och trivs bra med det. Jag har alltid haft och har ett stort behov av att uttrycka mig genom bild i någon form. 


Jag skaffade min första systemkamera 2007 och sen var jag fast. Jag gillar verkligen kameran som verktyg för att få ner mina idéer på bild. På senare år har jag även upptäckt att det är lika roligt att förverkliga sina idéer genom datorn – att rita och ta fram färger och former till speciella ändamål.


Förutom att spendera tid med kameran eller sitta vid datorn och skapa så hittar man mig ofta ute i skogen antingen tränandes eller sittande på en sten. Jag trivs oerhört bra i skogen och åker dit så ofta jag kan. Något som också är viktigt för mig är träning, gärna konditions- och styrketräning. Jag älskar att springa långa pass i skogen när det är barmark och åka längdskidor där när det är vinter. Att träna är mitt sätt att meditera och rensa huvudet.


Jag gillar även att kolla på serier, Outlander och Game of Thrones är några favoriter. Fixa i trädgården, läsa och sticka är andra saker som passar mig finfint.

VAD JAG ERBJUDER

Fotografering


Privatperson eller företag? Jag fotograferar alla och strävar

alltid efter att du ska få just den bild/de bilder du är ute efter. Är detta vad du söker? Mer info hittar du nedan.


MER INFORMATION


Form


Skapa med datorn som redskap gillar jag och behöver du uppdatera ditt grafiska material eller en ny logga – tveka inte att se efter om jag är personen som kan hjälpa dig!


MER INFORMATION


Copyright © Carina Henriksson 2020