Sagt om

Vad tycker dom som har fotograferats av mig?

"Samarbete med Carina:

 

Jag har ofta en bild om hur jag vill att mitt skapande ska presenteras i just bilder. Carina är otroligt lyhörd och lyssnar på mina önskemål, samtidigt som hon tar egna initiativ och styr fotograferingen i rätt riktning. Jag tycker att Carina är fantastisk på att se bra bilder, att lyssna in och få modellen att känna sig bekväm.

 

Att samarbeta med Carina har varit som att få ett till perspektiv på mina idéer och ofta har just bilderna som Carina "dirigerat" blivit de bästa ".

 

- Malin, klädmärket Undulat

"Vi är väldigt nöjda med valet av Carina som vår bröllopsfotograf. Hon kom med många bra förslag på motiv samtidigt som hon uppmuntrade oss att komma med egna förslag. Resultatet blev fantastiskt!"

 

-Maria & Erik, bröllopsfotografering

" Har känt Carina i drygt 7 år och alltid fascinerats av hennes känsla för fotografering. Redan när våra barn var små la jag märke till hennes kreativitet då hon fotade sin dotter. En kreativitet som mer och mer fått fritt spelrum då hon utvecklat sitt fotande.

 

Jag anlitade Carina att fota mina barn och deras kusiner hösten 2013 och resultatet blev fantastiskt tack vare hennes spontanitet, trygghet och kreativitet bakom kameran. Barnen som fotades kände av detta och kunde slappna av helt i hennes närvaro (även min tonåring som annars flyr kameran så fort den tas fram). Jag har även själv fått agera modell då hon fått någon "galen" fotoidé. Något jag gärna gör igen då jag sett det fantastiska resultatet".

 

-Kerstin, familjefotografering/modell

" Vi anlitade Carina för att provfota oss en vecka innan vi gifte oss. Bilderna från provfotograferingen blev helt magiska och vi fick till en sån bra avslappnad känsla tillsammans med Carina. Vi beslutade då att fråga om hon ville fota vårt riktiga bröllop, vilket hon ville.

 

Bilderna blev otroligt vackra, vi hade otroligt roligt och vågade verkligen leva framför kameran på ett naturligt och roligt sätt. Stort tack Carina, vi kommer verkligen boka dig igen".

 

-Karin & Erik, bröllopsfotografering

"Kan verkligen varmt rekommendera Carina som fotograf om ni vill knäppa kort som ger minnen för livet. Vi har varit supernöjda med alla kort som blivit tagna trots att vid båda tillfällena har vi haft barn som inte varit på humör från början har det inte dröjt länge innan de varit med på noterna och poserat i alla tänkbara positioner. Och resultatet har varit superfint, inga konstiga stela bilder utan bilder som speglat verkligheten och verkligen fångat våra döttrars bästa sidor. Är supernöjd med alla bilder. De har verkligen karaktär och vi kommer absolut låta Carina knäppa fler härliga kort åt oss framöver :)"

 

- Linda, familjefotografering

" I samband med vår dotters dop anlitade vi Carina för en familjefotografering och vi är idag mycket tacksamma och glada för det beslutet. Bilderna blev verkligen fantastiska, med precis sån färgsättning som jag gillar och hade efterfrågat innan. Carina lyckades fånga vår glädje på bild och de olika motiven blev både många och levande.

 

Jag kan varmt rekommendera Carina för alla typer av fotograferingar. Carina är lyhörd för kundens önskemål och levererade ett resultat långt, långt över våra förväntningar. Vi är så tacksamma för våra bilder. Ett ovärderligt minne för livet".

 

- Familjen Stark, familjefotografering

"Tack för dina fantastiska bilder från vårt bröllop. Du fick oss att känna oss bekväma och avslappnade framför kameran och det var verkligen en gåva en sån speciell dag. Vi rekommenderar dig varmt".

 

-Britt-Marie & Stefan, bröllopsfotografering

"När vi såg familjebilder som Carina hade tagit på våra vänner tyckte vi att bilderna var så härliga att vi ville att Carina även skulle fotografera vår familj.

 

När vi sågs för fotograferingen flöt allting på och Carinas positiva anda smittade av sig på oss och vi kände oss trygga framför kameran. Det kan vara svårt att fota barn men det märktes att Carina har barn själv och lyckades charma vår 3-åring och fota henne i farten. Bilderna blev helt fantastiska och vi är så glada att Carina har lyckats fånga så många fina ögonblick. Bilderna levererades snabbt och är proffsigt redigerade. Vi kan verkligen rekommendera Carina som fotograf".

 

- Sofie & Johan, familjefotografering

 

 

Copyright © CarinaHenriksson Photography