Om mig

Om mig:

Jag kommer ursprungligen från ett litet samhälle i Värmland, bor sedan hösten -98 i Dalarna men är och förblir en värmlänning ut i fingerspetsarna.

 

Jag har alltid uttryckt mig genom ord och bild. När jag var yngre tecknade jag mycket men när jag fick min första kamera var jag fast. Älskade att frysa tiden. Att bevara. Jag fotograferade allt och i och med digitalkameran var min lycka gjord. Helt underbart att se resultat på det man tagit direkt utan att behöva vänta på att korten skulle framkallas.

 

Mitt fotograferande har gått i vågor men när jag köpte min första systemkamera 2007 började jag fotografera allt mer. Främst var det dottern och naturen jag fångade genom linsen. När jag våren 2013 var anmälde mig till en fotokurs/workshop tog mitt fotointresse ordentlig fart. Det var då jag upptäckte hur fantastiskt roligt det är att fotografera människor. Att fånga de där spontana ögonblicken. Något som ligger mig varmt om hjärtat och också är ett av mina mål med fotograferingen, är att få möjlighet att arrangera bilder och förverkliga mina egna idéer.

 

Många har frågat mig om jag inte ska försöka satsa på fotograferandet på "riktigt". Än så länge nöjer jag mig med att ha det vid sidan av mitt arbete och göra det för mitt eget höga nöjes skull, men man ska ju aldrig säga aldrig...

 

Välkommen till min sida!

 

Carina

 

 

Copyright © CarinaHenriksson Photography